Szolgáltatások:

Termikus Ionizáció

KÉS NÉLKÜLI PLASZTIKA – Termikus Ionizációval
Feszesítő bőrkezelésben az első! Legyen minden életkorban feszes és élettel teli a bőröd!
A modern kozmetika leginnovatívabb kezelése a termikus ionizáció. Non-invazív eljárás, tehát csak a hámréteg felső részében dolgozunk.
Nagyon eredményesen tudjuk vele kezelni az apróbb és mélyebb ráncokat és megerszkedéseket. A petyhüdt bőr szépen feszesíthető, így pl a felső szemhéjra lógó felesleges bőr is. A kezelés hatására a megereszkedett bőr összehúzódik, helyén új, friss jön létre, néhány hét alatt a kollagén és elasztikus rostok sűrűbben szövik be a területet, ezáltal tömöttebb lesz a bőr.
A termikus ionizáció elektromos kisülésekkel dolgozik, elpárologtatja a bőrfelszínt. A kezelés alatt a készülékkel nem érünk a bőr felületéhez.
A kisülésekkel ami a kezelés alatt a bőr felületén ejtünk, valójában a fibroblastokat stimuláljuk, serkentjük a kollagén és az elasztin termelését, a kötőszöveti és a bőrsejtek szaporodnak, látványosan feszül a bőr és rugalmas lesz.

Beauty Boom

E-LIGHT BŐRREJUVENÁCIÓS-PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSEK

Beállítástól függően többféle bőrtípus-bőrprobléma nagy eredménnyel kezelhető.
Alkalmazhatók:
feszesitésre, pigment foltok eltűntetésére, pattanásos-gyulladt bőr normalizálására valamint kisebb hajszálértágulatok halványítására.

Nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal energiát juttatnak a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanák. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek. A bőr megújul, a ráncok és finom vonalak csökkennek, a pattanások, hegek és gyulladások lecsökkennek. A bőr faggyútermelődése mérséklődik. A fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok (napfoltok, öregedési foltok), kezdődő értágulatok elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek. A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb arcbőr.

Alkalmazható arc, toka, nyak és dekoltázs területein egyaránt a bőr megújítására, fiatalosabbá és egységesebbé tételére.

Szőrtelenítés Cukorgyantával

A klasszikus gyantázáshoz hasonló, mégis kellemesebb, modernebb és irritációmentes szőrtelenítési eljárás.

Sima és bársonyos bőr heteken keresztül.
-Testazonos, természetes alapanyagokból készült pasztával dolgozunk, így nem irritálja a bőrt.
-Képes a bőr alá nőtt, betört szőrszálak eltávolítására is.

A cukorpasztát a szőr növekedésével ellentétes irányba kenjük fel, és a szőr növekedésével megegyező irányban húzzuk le, így a szálak nem szakadnak bele a tüszőbe, így tovább tart a szőrmentesség.

A kezelés teljesen higiénikus, hiszen a szőrtelenítést megelőzően letisztítjuk, fertőtlenítjük, és zsírtalanítjuk a bőröd.

SOFT LÉZER problémás bőr regeneráció, gyógyítás

A Laser fény hatására a bőr anyagcseréje felgyorsul, ami üde, egészséges és egyenletes bőrfelszínt eredményez. A ráncok halványodnak, simulnak. Mindezeken kívül a laser kiváló segítség a sebgyógyításban. Rendkívül gyorsan és egyenletesen szünteti meg a bőrön keletkezett sérülések okozta sebeket, valamint az aknékat és friss hegeket teljesen eltünteti.

termikus ionizáció

E-LIGHT Pigment kezelés

Beállítástól függően többféle bőrtípus-bőrprobléma nagy eredménnyel kezelhető. Fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok (napfoltok, öregedési foltok), kezdődő értágulatok elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek. A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb arcbőr.

Alkalmazható arc, toka, nyak és dekoltázs területein egyaránt a bőr megújítására, fiatalosabbá és egységesebbé tételére.

Tartós szőrtelenítés
E-LIGHT villanófénnyel

Az E-Light technológia (IPL+ RF) két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energiaszint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Így sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima fénypulzus, amellett hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye.Az RF energia a melanin hiányában is fel tudja melegíteni a szőrtüszőt és a gyökeret. Mivel a melanin nem nyeli el a rádiófrekvenciát, az RF technológia független a bőrtípusoktól és így csökken a bőr sérülésének veszélye, főleg barnult bőrön.  Továbbá az RF jobb hatást ér el a ráncok csökkentése és bőrfeszesítés, bőrfiatalítás terén.

Ezek összességében jobb eredményeket, nagyobb ügyfél-kényelmet és megnövekedett biztonságot jelentenek. Ráadásul az RF minden bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható. Ez a kombinált hatékonyságnövekedés pedig a kezelési eredményeket is megjósolhatóvá teszi.

– Az E-light (IPL, SHR) működése egyszerű, és fájdalommentes. A szelektív fototermolízisen alapul, ami azt jelenti, hogy a gép által kibocsátott fényenergia elnyelődik a szőrben, egészen a szőrtüszőig hat, és megsemmisíti a szőrtüszőt.

Nanosoft szemkörnyék fiatalítás NCTF 135 szérummal.

Ez egy exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés. Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is jól kezelhetőek. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén tudjuk elosztani a polirevitalizációs koktélt.

Kinek ajánlott a NANOSOFT™ NCTF 135HA Kezelés?

-Aki hatásos megoldást keres a szemkörnyéki ráncokra, karikákra
-Aki az ajkak körüli finom ráncokon szeretne jelentős javulást elérni
-Aki a nyak ráncait szeretné finomítani
-Aki a kézfejeket szeretné fiatalítani
-Aki a bőr hidratáltságát szeretné fokozni
-A Nanosoft kezelés a fejbőr revitalizálására is alkalmas

Rozacea, hajszálér kezelés
E-LIGHT-tal

A bőrfiatalító, sejtmegújító hatása mellett e-light a bőr egységességének megőrzésében, visszaállításában is segít: mivel fényét a melanin nyeli el, ezért hatására a megvastagodott hajszálerek, amelyek a rosaceát okozzák, szétesnek, és azokat a fehérvérsejtek elszállítják, lebontják.

 A kezelések hatására így nem csak a pirosság, de a rosaceával járó érzékenység, gyulladásra való hajlam is megszűnhet.

HYALURON PEN
szájtöltés és teljes arctöltés

-A Hyaluron Pen sűrített levegő segítségével löki a bőr alá a meghatározott mennyiségű Hyaluronsavat. Ezt 800 km/h-val teszi.
-Nem használunk tűt a Hyaluron Pen kezelés alatt. Ezáltal a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlik a bőr rétegeiben.
-Az eredmény azonnal látványos.
-Az eljárás biztonságos, hiszen ugyanazt a hyaluronsavat juttatjuk a bőr alá, amit maga a bőrünk is megtermel.
-Egy kezeléssel akár 10-12 hónapig megtartja tartósságát megfelelő hidratáltság mellett.
-A Hyaluronsav megegyezik az orvosok által használt Hyaluronsavval.
-Akár már egy napon belül külsérelmi nyom nem látható.
-A Hyaluron Pen kezelés után nyugodtan folytatható a mindennapi életvitel.

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting olyan speciális eljárás, amely során a szempilláid ívén változtatunk, a szempilláidat azok tövétől emeljük meg, ezzel optikailag növelve a saját szempilláid hosszát. Így akár 6 héten át tartó, természetesen ívelt, göndör szempillákat és igéző tekintetet eredményez Neked szempillaspirál vagy műszempilla használata nélkül. Természetesen a kezelés után egy nappal már lehet szempilla spirált is használni, amivel még inkább dúsabb és hosszabb hatást tudsz elérni, de a legtöbben pont azért szeretik, mert anélkül is csodálatos az eredmény.

-hatását akár 6 hétig is élvezheted
-a gyönyörűen ívelt szempillák igéző tekintetet varázsolnak Neked, ezáltal növelheti az önbizalmadat
-hipoallergén, ha a műszempillára allergiás vagy ezt biztonsággal alkalmazhatod
-a kezelés után 24 órával már érheti víz, gőz, smink, nyugodtan ébredhetsz úgy, hogy megdörzsölöd a szemed, így nem igényel semmilyen plusz odafigyelést
-A különböző méretű szilikon sablonoknak köszönhetően az egészen rövid és a hosszú szempillákon is látványos hatást eredményez

Mezopen kezelés- Heg- és ránckezelés

Kollagén indukciós terápia, melynél már az első alkalom után látványos változás tapasztalható. Kúraszerű alkalmazása, pedig hosszan tartó rugalmas, feszes, üde egyenletes bőrképet eredményez. Hegkezelésre kiváló. A tűs mezoterápia új generációja, a mezopen jóval kíméletesebb beavatkozás a korábbi technikához képest. A mezopen fájdalommentes, mivel érzéstelenítő maszk előzi meg a kezelést.

Elektroporáció
-Tű nélküli mezoterápia

10-15 perc
Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatok a bőr alatti kötőszövetekig.

Az elektroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű “csatornákat” képez a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

A mezoterápiás hatóanyagokat, koktéloknak nevezzük, mivel mindig több összetevőből állnak. Mindig egyénre szabott koktélt állítuk össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával álluk szemben.

A “koktélok” orvosi tisztaságúak, nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószert, illatanyagot, paraffin származékokat és allergéneket!
Hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminokat tartalmaznak.

A vízhiányos bőrt feltöltik. Feszesítik az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően lassítják az öregedési folyamatokat. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek. A bőr alá juttatott koktélok nemcsak táplálják a bőrt, de méregtelenítő, nyugtató és regeneráló hatásuk is van.

Már az első kezelés után látványos a hatása!
A kezelés nem fájdalmas, sőt kifejezetten kellemes relaxáló érzetet nyújt.

Problémás bőr kezelő csomag

Hatékony Hegkezelés csomag

Scroll to Top